Gewicht of Detox = GEM Wellness & Spa

Vandaag gaan we het hebben over een juweeltje in de Middellandse Zee, in het hart van de Costa Brava, in de buurt van Girona en Barcelona. Bij GEM Wellness & Spa gaat alles over het verwennen van je lichaam, ontgiften, afvallen, reinigen en rusten. Het is een rustige plek, onberispelijk schoon, zonder veel luxe, maar het bied je super complete programma’s en behandelingen uitgevoerd door authentieke professionals tegen zeer, zeer betaalbare prijzen.

Weight & Slimming holiday at GEM Wellness & SpaWe bezochten onlangs GEM Wellness & Spa en waren onder de indruk van de locatie, ondanks het feit dat het zich in Lloret de Mar bevindt, een zeer toeristisch stadje, ligt het gelukkig in een rustige woonwijk met toegang tot het grote ¨Fenals strand¨. Doordat het zo rustige gelegen is, vermijd je het massatoerisme, zelfs in de zomer. Alle kamers op de bovenste verdiepingen hebben een uniek uitzicht op de Middellandse Zee!

Vanaf het moment dat je bij de receptie aankomt, besef je je dat GEM een van die plaatsen is waar mensen doen wat ze echt willen, ze zijn gepassioneerd door gezondheid en welzijn. Hoewel het een driesterrenhotel is, vind je geavanceerde apparaten en technologieën, zoals je dit ook aantreft in elk luxe gezondheidshotel.

Hoe werkt het?
Het proces is eenvoudig, het start met een consult met de arts en zo volgt de rest van het programma, van hieruit zijn alle behandelingen en menu’s die volledig persoonlijk zijn opgesteld.

Cleansing cuisine to lose weight at GEM Wellness & SpaCuisine om de binnenkant te reinigen en om af te vallen!
En hier volgt een van de aspecten die ik het leukst vond, de keuken! Het is ongelooflijk hoe heerlijk een menu met minder dan 400 calorieën kan zijn! Wetend hoe moeilijk het is om een ​​dieet samen te stellen voor gewichtsverlies of detox, doet de chef van GEM er veel moeite voor om de menu’s aantrekkelijk te maken voor zowel de ogen als de smaakpapillen. De menu’s, zoals ik opmerkte, zijn gepersonaliseerd en het is geweldig dat de chef-kok, obers en het hele team de naam van elke gast kennen en weten wat ze wel en niet mogen eten.

Cleansing juice to detox the body at GEM Wellness & SpaDETOX vakantie binnen handbereik!
Het SAP-detoxprogramma bij GEM is spectaculair, omdat de sappen die de maaltijden vervangen groot, perfect uitgebalanceerd en heerlijk zijn. De behandelingen van de spa versterken echt het doel van de behandeling, of het nu om afvallen of ontgifting gaat, zoals ik al eerder zei, ze hebben alle benodigde technologieën voor dit doel.

 

Get in Shape!
En natuurlijk mag dagelijkse lichaamsbeweging niet ontbreken in een van deze gezondheids- en welzijnsprogramma’s en daarvoor hebben ze het prachtige strand van Fenals om een ochtendwandeling te maken, evenals verschillende routes en wegen langs de zee. Wandelingen duren meestal ongeveer 45 minuten en worden begeleidt door een persoonlijke trainer die elke dag een fysieke activiteit tot een ander avontuur maakt. Je kan kiezen voor aquagym- en gymlessen afgewisseld met massages en andere behandelingen in de Spa om je te helpen het voorgestelde doel te bereiken.

Weight loss & Detox holidays at GEM Wellness & Spa in SpainDe waarheid is dat al onze klanten altijd heel positief spreken over het GEM Institute en ik had het geluk dat ik het zelf mocht ervaren. GEM Wellness & Spa is een plek waar je exact vindt wat je zocht, detox- en afslankbehandelingen beschikbaar voor iedereen, met betaalbare prijzen en een grote professionaliteit en ernst. Bekijk onze selectie van programma’s in het GEM Wellness & Spa Institute, probeer een detox- of gewichtsverliesvakantie en we zijn er zeker van dat je dit wilt herhalen …!

Voor meer informatie over GEM Wellness & Spa en de programma’s die wij aanbieden, klik op de volgende link: http://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/gem-wellness-spa/#packages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *