De nieuwste technologieën: DEXA en INDIBA

Het team van Healthouse Las Dunas ***** blijft ons verbazen over hun toewijding hun programma’s te verbeteren, ze vollediger te maken en daarbij te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Vanaf nu bevatten sommige van hun programma’s INDIBA- en DEXA-sessies. Maar wat is dit precies? Welnu, deze behandelingen zijn de nieuwste technologieën die worden toegepast om je algemene gezondheid en welzijn te verbeteren.

DEXA, of Double-energy X-ray absorptiometry.

DEXA treatment at Healthouse Las Dunas via SIS Spa in SpainHet is als een radiografie van het hele lichaam, je gaat op een soort stretcher liggen en laat de machine zijn werk doen. Het meet de hoeveelheid vetvrije massa, botinhoud en vet in je lichaam. Het wordt meestal gebruikt om osteoporose te diagnosticeren en om het risico op het ontwikkelen van fracturen te evalueren, maar het geeft je ook de mogelijkheid om de werkelijke hoeveelheid vet in een organisme en de gebieden waar het zich ophoopt te zien om het later te elimineren.Dexa treatment Healthouse Las Dunas via SIS Spa in Spain

DEXA is eenvoudig, snel en niet-invasief. Deze test is inbegrepen in de programma’s voor gewichtsverlies, ontgifting en anti-veroudering van Healthouse Las Dunas

 

 

Indiba

De INDIBA®Deep Beauty-methode is een exclusieve gepatenteerde technologie die ionenwisseling optimaliseert, zodat de cellen hun natuurlijke functie terugkrijgen. Het huidweefsel herstelt zijn elasticiteit, vermindert vet en verbetert de oxygenatie!

INDIBA deep beauty treatment at Healthouse Las Dunas via SIS Spa in SpainOp gezichtsniveau vermindert het de rimpels, verbetert de zakken en donkere kringen rond de ogen en heeft het een hydraterende en verstevigende werking op de nek en het decolleté. Daarnaast stimuleert het de microcirculatie en herdefinieert de ovale vorm van het gezicht. Op haarniveau is het een geweldige stimulans voor de haargroei.

Op lichaamsniveau geeft het het silhouet een kleur, het trekt de borsten aan en het vermindert cellulitis, striae en slapte. Bovendien versnelt het het herstelproces van spierblessures. Wie wil dit nou niet!

Deze behandeling is inbegrepen in de programma’s voor gewichtsverlies en anti-veroudering van Healthouse Las Dunas.

Als je echter in Healthouse Las Dunas verblijft met een ander programma en je Indiba-sessies wilt toevoegen, ontvang je 10% korting op de vastgestelde prijs.

Klik voor meer informatie over Healthouse Las Dunas en de programma’s die ze aanbieden op: http://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/healthouse-las-dunas/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *