FUEL -voor 100% natuurlijk, gezond en gebruiks- vriendelijk voedsel

Fuel

Ergens in Spanje, buiten de gebaande paden en ver weg van de rest van de wereld, vind je het huis van The Bouncing Chef. Het is een magisch toevluchtsoord waar FUEL werd geboren – een manier van eten die voor duizenden mensen een manier van leven is geworden.

FUEL lijkt misschien gewoon een receptenboek, maar het is veel meer dan dat! Het is ontstaan ​​vanuit een passie om mensen te helpen, een verschil te maken en om te laten zien dat het mogelijk is om je leven postief te veranderen.

Gareth en Jeroen, de grondleggers van Real Life Healthy Living Retreat en schrijvers van dit boek, zijn vrienden die zijn samengebracht door een gemeenschappelijk doel: hoe leef je een gezond, evenwichtig en gelukkig leven, zonder dit in extremen te doen. Samen hebben ze te maken gehad met moeilijke levensproblemen, het overwinnen van drugs- en alcoholverslaving, psychische problemen en een eetstoornis. Ze zetten hun leven nu in om anderen te helpen bij het vinden van “een versie van gezond leven” die voor hen werkt op hun gezondheidsretraite in Spanje.

Veel van hun gasten voelen zich bij aankomst moe en onwel, zijn verward en overweldigd over hoe ze gezonder kunnen leven. Na zeven dagen merken ze echter dat ze gelukkiger, frisser en levendiger zijn dan ze zich in een lange tijd hebben gevoeld.

Ze hebben geleerd dat geluk begint met : how you FUEL your life?

FUEL betekent:

  • Weten hoe je eenvoudige, gezonde en leuke gerechten kunt bereiden
  • Genieten van de ervaring om weer eens goed te eten
  • Beter voor jezelf te zorgen, maar je weet niet waar te beginnen
  • Meer uit het leven halen met het volste zelfvertrouwen om ervoor te gaan en en je doelen te laten slagen

Ontbijten, vruchtensappen, smoothies, overheerlijke maaltijden, soepen, salades, en volkomen onschuldige lekkernijen en snacks – de 7-daagse plannen en recepten zullen je alles geven wat je nodig hebt om JOUW gezonde leven te leven. De FUEL Way!

FUEL - The bouncing chef, healthy cooking, SIS Spa in Spain

Als je op zoek bent naar iets om je beter te laten voelen over jezelf, om je te laten zien hoe je je lichaam beter van brandstof kan voorzien, je op zoek bent naar tips en recepten om je (extra) kilo’s aan te pakken en je richting een gelukkiger en gezonder leven wilt, dan is dit boek een MUST voor jou!

Het zal niet alleen de manier waarop je eten benadert, maar juist ook hoe je het leven als geheel benadert veranderen. Het zal ervoor zorgen dat je jezelf vragen gaat stellen over je wat je tot nu toe hebt gedaan/bereikt. En, nog belangrijker, het zal de manier waarop je je receptenboeken bekijkt veranderen en je helpen een gezonder en gelukkiger leven te krijgen.

Wij vinden dit boek geweldig! Het is een inspiratie geworden voor ons hele SIS-team en we gebruiken de recepten vaak, zowel voor een gezonde lunch op kantoor, als thuis om onze gezinnen van een gezonde snack te voorzien. Het heeft ons (en onze kinderen!) meer fruit en groenten laten eten op een leuke en smakelijke manier en het heeft geholpen om ons gewoonweg beter te laten voelen door onze levenstijl aan te passen naar een meer gezondere en gelukkige! Dus probeer het zelf maar, we raden dit boek echt aan, omdat er niets verandert als jj niet de regie in handen neemt en wijzigingen in je leven aanbrengt 😉

Gelukkig gezond eten!

Oh, en we zullen onze favoriete recepten van de bouncing chef met je delen op sociale media en onze BLOG! Dus kijk er maar vast naar uit, want ze zijn heerlijk!!

Je kan FUEL bestellen via: https://rethinkpress.com/product/fuel-by-gareth-stubbs-and-jeroen-coenen/

Meer info over Real Life Healthy Living Retreat: https://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/real-life-healthy-living-retreat/7-night-detox-get-fit /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *