Hoe kom je af van pigment vlekken op je gezicht?

pumpkin-facial

Als je aan het einde van de zomer in de spiegel kijkt, vraagt ​​je je misschien af ​​wat je kan doen om de pigmentvlekken op je gezicht kwijt te raken? Het zou gemakkelijk zijn om naar de winkels te rennen en veel geld te besteden aan dure cosmetica, maar de schoonheidsexperts van Balneario de Archena hebben een veel effectievere en goedkopere oplossing bedacht! En nog beter, zij delen graag hun tips & tricks met ons. Trucs op basis van 100% natuurlijke producten, waarvan we de meeste thuis kunnen vinden, gemakkelijk te bereiden, zodat je dagelijks je eigen maskers kan maken.

Om pigmentvlekken van je gezicht te verwijderen:

  1. Meng wat tomatensap, yoghurt en havermout. Breng dit mengsel op je gezicht aan, of op een andere plek waar je pigmentvlekken wilt verwijderen en laat het 20 minuten intrekken. Verwijder het na die tijd met koud water.
  2. Je kan het ook proberen met de sap van citroen, sinaasappel of kiwi, deze rechtstreeks op de huid aanbrengen en het 15- 20 minuten te laten staan. Spoel het goed af met water en draag altijd zonnebrandcrème of een gewone moisturizer met een UV-filter.

Naast deze twee simpele trucs, is het belangrijk te onthouden dat de sleutel om pigmentvlekken van je gezicht te verwijderen en rimpels te voorkomen, is om goed voor jezelf te zorgen aan de binnenkant, dus houd rekening met het volgende advies:

  • Een gezonde voeding is een van de belangrijkste factoren voor een gezonde en stralende huid. Om een ​​uitgebalanceerde huidconditie en kleur te bereiken, moet het volgende deel uitmaken van je dagelijkse dieet: 3 soorten fruit per dag: watermeloen, bramen en aardbeien worden ten zeerste aanbevolen, en 3 groenten per dag: in het bijzonder wortelen, snijbiet en tomaat.
  • Goede hydratatie is de sleutel tot het bereiken van de gewenste huidtint. Een goede reinigende en hydraterende schoonheidsbehandeling kan wonderen doen, bijvoorbeeld de gezichtsbehandeling voor gezichtsreiniging en collageen die beschikbaar is in het cosmetische centrum van Balneario de Archena. Zij bieden een techniek aan die een intensieve reiniging van de huid en poriën combineert met een ontspannende massage (met een hydraterende Termalium-serum voor jouw huidtype). De complete huidreinigings- en ontspanningsmassage worden vervolgens gevolgd door een collageen sluier, die resulteert in volledige hydratatie en helderheid van de huid.
  • Voldoende inname van bèta-caroteen (een provitamine dat het lichaam omzet in vitamine A) is van essentieel belang en kan worden gevonden in orgaanvlees zoals lever en nieren en in groenten zoals wortels, pompoen, zoete aardappel, spinazie, boerenkool en bieten. We hebben bèta-carotenen nodig omdat:
    1. Een veilige bron van vitamine A essentieel voor normale groei en ontwikkeling, goed zicht en ooggezondheid, een sterk immuunsysteem en een gezonde huid. 2. Een antioxidant die helpt het lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, wat het risico op het ontwikkelen van bepaalde ziekten, waaronder hart- en vaatziekten of kanker, kan verhogen.
  • En natuurlijk drink je minstens 2 liter water per dag.

Op naar een gezonde huid voor iedereen!

Als je vindt dat jouw huid wat meer verwennerij en extra zorg kan gebruiken, bevelen wij het schoonheidsprogramma bij Balneario de Archena van harte aan. Hun team van huidverzorgingsdeskundigen zorgt ervoor dat je met een stralende huid huiswaarts vertrekt!

Meer informatie: http://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/balneario-de-archena/3-night-thermal-beauty/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *