• +34 628 149 640
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 500+ reizen per jaar
  • Spanje en Portugal specialist
Menu
0

Over Fem & Neel

Jouw SISters in Wellness! Wij zijn ervan overtuigd dat je iets goeds moet delen en helpen je graag om de beste versie van jezelf te worden.

We horen het vaak: “het leven vliegt een beetje aan me voorbij”. En dat vinden wij zonde. Daarom zien wij onszelf graag als jouw persoonlijke pauze-button.

De SISters

Hola! Wij zijn Fem en Neel, 2 Nederlandse SISters die al jaren lang genieten van het heerlijke Mediterrane leven op Mallorca. Als werkende moeders weten wij hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan jezelf, zowel aan lichaam én geest. Als je namelijk lekker in je vel zit, ben je ook het meeste waard voor anderen. Daarom is het onze missie jou een 'time-out' in je vaak drukke bestaan te bieden en zo een betere versie van jezelf te worden. Daarvoor hebben wij de beste ingrediënten voor je geselecteerd. Zon, de fijnste 'wellness-plekjes' in een mooie omgeving en vooral veel ontspanning!

Meer dan 10 jaar geleden...

We wilden allebei ontsnappen aan het hectische stadsleven in Amsterdam en de 'rat-race' zoals wij die ervaarden in Nederland. Op zoek naar een relaxte levenstijl in een zonnig klimaat kwamen we op Mallorca terecht. Hoewel de meeste mensen Mallorca kennen als vakantie eiland voor feestende jongelui, ontdekten wij een hele andere kant… rust, licht, vrijheid… Als échte wellness liefhebbers waren wij verrast door de mooie spa's, de luxe wellness hotels en de magische yoga retraites, de unieke ligging van deze plekjes en de rustgevende energie. Het lay-back Mediterrane leven in combinatie met een relaxte wellness ervaring kan niet anders dan tot ULTIEME ONTSPANNING leiden, ideaal voor de vaak drukke en hectische Noord Europeanen! We hadden direct het gevoel dat we daar iets mee moesten doen, wij konden dit geheim niet voor onszelf houden, dit moesten we met iedereen delen! En zo ontstond in 2009 ons kindje SIS Spa in Spain…

Hier staan we voor

Wellness, onze passie

Wist je dat het vinden van al die pareltjes écht niet zo makkelijk is geweest? We hebben wel meer dan 200 spa's, hotels en retraites bezocht! Niet alleen op Mallorca natuurlijk maar in heel Spanje en sinds kort ook in Portugal. Uiteindelijk zijn wij tot een short list gekomen van 40 Wellness hotels, resorts en retraites waar je een unieke wellness vakantie kunt beleven. Stuk voor stuk plekken waar we achter staan, waar wij zelf op vakantie zouden gaan (en regelmatig doen). Wij vinden het super belangrijk om alle hotels, resorts en retraites op onze website zelf te testen, en doen dat ieder jaar opnieuw, om zo continue op de hoogte te zijn van wat er ter plaatse gebeurd en wij jou zo uit eigen ervaring kunnen adviseren.

JIJ staat bij ons op nummer ÉÉN!

Iedereen is anders. En iedereen heeft een andere behoefte. Wij begrijpen dat. Daarom bieden we verschillende hotels, resorts en retraites met verschillende wellness programma´s geschikt voor verschillende mensen met verschillende behoeftes. Dat is het uitgangspunt van onze website. De behoefte van JOU als wellness reiziger staat voorop en niet hoe mooi of hoe prachtig wij de plek vinden die we je aanbieden. We luisteren naar jouw wensen en zoeken het programma dat daarbij past. Als we niet het juiste arrangement vinden, stellen we er gewoon één samen, speciaal voor jou, net zolang tot we de perfect match hebben gevonden zodat jij volop van je wellness ervaring kunt genieten! En dat dat nou toevallig ook een prachtig hotel of retraite op een waanzinnige locatie is, is een fijne bijkomstigheid, toch?!

We are family!

Wij zijn jouw SISters in Wellness en we verwelkomen je heel graag in onze SIS familie. Dat zeggen we niet alleen, dat ménen we ook! Als familie sta je voor elkaar klaar en kan je altijd op elkaar rekenen. Voor je familie doe je alles, niets is teveel. En omdat wij maar met z'n 4-tjes zijn weet je zeker dat je altijd met iemand kan praten die jou écht kent en begrijpt. Die de tijd voor je neemt om naar je luisteren en je eerlijk advies geeft, want dat mag je verwachten van een zus. We zullen je kritische vragen stellen waar nodig en je vol enthousiasme inspireren met onze persoonlijke aanbevelingen. Want familie ben je voor het leven ;-)

 

Jij blij? Wij blij!

Het maakt ons blij, als wij jou blij kunnen maken. Net zoals wanneer jij blij bent, de mensen om je heen daar ook weer blij van worden! Jouw wellness ervaring is zo veel meer dan alleen een vakantie. Het kan een levens-veranderende ervaring zijn! Je gaat op vakantie en komt terug als een betere versie van jezelf. Niet alleen lichamelijk (als je bijvoorbeeld voor een afslank-, detox- of fitnessreis hebt gekozen), maar ook geestelijk zul je de verschillen merken. Je voelt je energiek, geïnspireerd en vol goede moed, waardoor je eenmaal weer thuis kleine veranderingen kunt aanbrengen naar een gezonder en gelukkiger leven. Zo wordt je vakantie een ervaring om nooit te vergeten!

 

Meet your SISters in Wellness

Neeltje Steenbakkers

Oprichter & Directeur
neel@spa-in-spain.com

Femke Steenbakkers

Oprichter & Directeur
femke@spa-in-spain.com

Marta Coterillo Bocanegra

Reserveringen
info@spa-in-spain.com

Julia Koch

Reserveringen
info@spa-in-spain.com

Onze filosofie

Door naar Mallorca te verhuizen hebben wij gekozen voor een leven waar we blij van worden. We willen dat ook jij een leven creëert waar je blij van wordt. Op deze website vind je heel veel informatie over gezondheid, wellness en geluk. Deze informatie delen we met je omdat we graag willen dat ook jij een leven voor jezelf creëert waar je gelukkig van wordt. Dat je lekker in je vel komt te zitten, niet alleen aan de buitenkant maar vooral ook aan de binnenkant! Want zeg nou zelf, dat is toch precies de reden waarom je voor een wellness vakantie kiest? Je wilt op een gezonde vakantie om je beter te voelen op fysiek en/of op emotioneel vlak.  

En uiteindelijk doe je dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Een betere JIJ staat positief en sterk in het leven en jij bent niet de enige die daarvan profiteert, het komt ook de relatie met je partner, je kinderen, je familie en je vrienden ten goede. Zo kan alles wat je wilt in je leven, beginnen met een besluit dat je vandaag neemt ;-) En wij helpen je graag daarbij!

Liefs – je SISters in Wellness,

Fem & Neel

Elke maand een "better me" email met tips van je SISters ontvangen?

Ja graag!