• +34 628 149 640
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 500+ reizen per jaar
  • Spanje en Portugal specialist
Menu
0

Pers/Nieuws

Als één van de toonaangevende spa- en wellness vakantie websites voor Spanje en Portugal, zijn wij op de hoogte van de laatste trends op spa en wellness gebied en weten wij alles over de meest recente openingen van nieuwe spa- en wellness hotels en retraites. Met meer dan 200 spa arrangementen in ons aanbod, plus een foto bibliotheek van meer dan 1000 hoge resolutie foto´s te gebruiken door journalisten met onze toestemming, is er genoeg materiaal om een wellness gerelateerd artikel te ondersteunen. Ben jij een journalist en ben je op zoek naar input voor een mooi spa gerelateerd artikel? Aarzel niet om onze onderstaande teksten te gebruiken (maar vergeet niet om de bron te vermelden!) Of vraag ons naar onze wellness hotels en foto materiaal.

We kunnen ook helpen bij het organiseren van persreizen voor journalisten die graag naar Spanje of Portugal komen voor een Hotel / Spa review in ruil voor media-aandacht. Bij verschillende spa hotels en wellness klinieken in verschillende delen van Spanje (inclusief de Balearen en de Canarische Eilanden) en Portugal, bieden wij de mogelijkheid journalisten te hosten. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen doen!

Als je reguliere persberichten wilt ontvangen per e-mail of als je geïnteresseerd bent in een journalist hosting, neem dan contact met oms op via sis@remove-this.spa-in-spain.com of bel met 0034 666 29 03 07.

Olijven, wijn en tomaten op de Spa(aanse) behandeltafel!

De Spa & Wellness branch is onderhevig aan trends. Waar we een paar jaar geleden zagen hoe Spas een bepaald cosmetica merk aan hun naam probeerden te verbinden om meer luxe en vertrouwen uit te stralen, gaan we nu in het kader van de Bio en Eco trends ook in de Spa & Wellness sector ¨Back to Basic¨. Waarom chemische producten gebruiken die van ver moeten komen? Het is duur, lang niet altijd beter van kwaliteit én het is slecht voor het milieu. Daarom zien we dat steeds meer spas gebruik maken van lokale én natuurlijke producten. En dat is helemaal zo gek nog niet!

Ontslak- en Afvalvakanties voor een gezonde levensstijl!

Ontslak- en Afvalvakanties zijn een trend. SIS - Spa In Spain constateert een toenemende vraag naar dit type vakanties, die een essentieel onderdeel lijken te worden van een gezonde levensstijl. SIS - Spa In Spain speelt in op deze trend door op hun website de nieuwe categorie ¨Ontslakken en Afvallen¨ toe te voegen.

Het is niet meer nodig om voor een Ontslak- of Afvalvakantie helemaal naar India of Thailand te reizen. Ook in Spanje vind je tegenwoordig een uitgebreid aanbod aan Ontslak- en Afslankprogramma's, van een Sapvastenkuur en Raw Food dieet volgens de Hippocrates methode in Mallorca tot de beroemde Duitse Schroth Kuur of een Thalasso therapie in Andalusië.

TREND: Detox is a hot topic, but what are the genuine benefits?

As the leader in Spa and Wellness Breaks in Spain we have closely watched the growing trend for health and wellness holidays. More and more of our clients are specifically asking us for a Detox break, some for the first time and others, who have already experienced the benefits, come back on an annual basis. Our clients Detox for many varying reasons, from taking time out of a busy schedule, to breaking bad eating habits, losing a bit of weight but more commonly to really focus on a body and mind reset.

Summer and autumn Wellness holiday suggestions to: ¡ESPAÑA!

Wellness is hot! And even hotter are wellness holidays. Nowadays you see a major shift from holidays associated with excess—too much eating, drinking and too little sleep—to those focused on health and wellbeing. People now choose destinations that help them keep healthy or kick start a new healthy lifestyle while on holiday. A growing segment are now taking trips with the specific, sole purpose of improving their personal wellbeing: A wellness holiday!

Elke maand een "better me" email met tips van je SISters ontvangen?

Ja graag!