Océano Hotel Health Spa, Tenerife: Mayr Detoxkuur

Dr. Rolle Mayr Cure at OceanoDr. Matthias Rolle, u bent de Senior Doctor en eigenaar van Océano Hotel & Health Spa. Kunt u ons vertellen over uw achtergrond, ervaring en wat bracht u naar Tenerife?

Na vele jaren in een kliniek voor natuurlijke gezondheid en pijnverlichting in Noord-Duitsland te hebben gewerkt, is het duidelijk dat voeding een belangrijk onderdeel van onze gezondheid is. De mogelijkheid om een ​​centrum te creëren in Tenerife was uniek vanwege de ideale setting van het klimaat en de directe toegang tot de zee.

Wat is het detox-programma?
Door onze darmen te reinigen en te versterken, ondersteunen we ons lichaam om alle soorten overtollige en giftige stoffen te ontladen. Detox moet altijd gecombineerd worden met de ontspanning van lichaam en geest.

Welke voordelen heb je als je een Detox-programma volgt?
Een jaarlijkse detox helpt je om de vitaliteit te herstellen en het voorkomt veel chronische ziektes, waar helaas velen aan leiden als gevolg van hun levensstijl.

Dieet: hoe belangrijk is voeding voor effectief ontgiften?
Omdat darmen verreweg het grootste uitstromende orgaan zijn, kan duurzame ontgifting niet plaatsvinden zonder de ingewanden erin op te nemen en erbij te betrekken. Om deze reden is voeding een van de belangrijkste factoren voor effectief ontgiften.

Kunt u ons iets vertellen over het Oceano Mayr Cure-programma, en hoe ziet een typische dag eruit?
Het Mayr Cure-programma van Oceano is gebaseerd op een honderd jaar oude traditie afkomstig uit Oostenrijk. We beginnen met een milde reiniging van de darmen in combinatie met het geven van rust aan de darm door onze voedselinname te verminderen. De focus ligt op hoe we eten en dat we goed kauwen. Bovendien moeten we ervoor zorgen dat het voedsel niet agressief is voor onze darmen. Dit zal resulteren in een diep, regeneratief proces van het hele lichaam en geest. Op basis van een uitgebreide consultatie met onze gespecialiseerde artsen, zullen we mineralen en een individueel dieet voorschrijven, samen met een reeks behandelingen, waaronder buikmassages.

mayrx3_01Als eerste neem je ’s morgens Epsom-zouten voordat je enkele lichte ochtendoefeningen doet, bijvoorbeeld yoga. Het ontbijt wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag en bestaat bijvoorbeeld uit een boekweitbroodroller, die uitgebreid moet worden gekauwd en een verse, natuurlijke geitenyoghurt. Gedurende de dag heb je verschillende behandelingen, zoals massages, baden en wraps. Je arts zie je ten minste om de dag, van hem krijg je tevens een buikbehandeling. Voor de lunch wordt aangeraden om een ​​half uur rust te nemen met een leverkompres. Het eten tijdens de lunch bestaat ​​uit een broodje of uit groenten en licht eiwit. Middag’s volg je je ritme van lichte activiteiten, rust en drink je mineraalwater en thee. Het diner is heel licht of, indien mogelijk, wordt het volledig weggelaten.

Moet een Detox-programma worden gecombineerd met voldoende lichaamsbeweging?
Een detox-programma vereist veel rust, dus fysieke activiteiten op een heel rustig niveau en altijd aangepast aan elk individu.

Hoe kunnen mensen zich het beste thuis voorbereiden op een Detox-programma?
Een week voordat je je detoxprogramma bij Océano start, moet je beginnen met het verminderen van je inname van koffie, alcohol, suiker en wenden tot lichte voeding zoals gestoomde groenten, eiwitten en kleine hoeveelheden koolhydraten, waarbij rauw voedsel, gefrituurd voedsel en desserts worden vermeden. Wij raden je aan om 3 dagen voor aankomst Epsom-zout in de ochtend in te nemen. Het diner dient heel licht te zijn, bijvoorbeeld alleen bestaande uit een groentesoep.

Welke feedback krijgt u van klanten tijdens of na een detoxverblijf?
Mensen voelen zich als herboren na een detox. Ze keren terug naar hun werk of naar hun dagelijkse routine met een veel hoger niveau van energie, verbeterde slaap, veel resistenter tegen verkoudheid in de winter en voelen zich over het algemeen enthousiaster over het leven.

Moeten klanten bij thuiskomst hun dieet aanpassen of bepaalde dingen vermijden om de voordelen te verlengen?
Het belangrijkste is de overgang na de genezing om terug naar hun normale levensstijl. De Mayr Cure schrijft niet thuis een dagelijks dieet voor, maar het is onnodig om te zeggen dat hoe langzamer en geleidelijker je terugkeert naar je normale levensstijl, hoe langduriger het effect zal zijn. Over het algemeen helpt de ervaring van een Mayr Cure echt om een ​​stabiel levensritme te herstellen, wat tegenwoordig een van de belangrijkste factoren is om gezond te zijn.

Mayr Cure treatment at Oceano Health & SpaKan een detox-programma worden gebruikt als een “snelle oplossing” voor mensen die snel willen afvallen?
We controleren altijd de behoeften van elke individuele gast die naar ons centrum komt om hen de best mogelijke service te bieden tijdens hun verblijf. De Mayr Cure bevordert een duurzame verbetering van onze gezondheid, maar we hebben natuurlijk ook de behoefte om te reageren op situaties van extreem hoge stress. Met betrekking tot gewichtsverlies is het essentieel dat we een versterking van de darmen bereiken om het duurzaam te maken. Zo niet, dan kan het resultaat van snel gewichtsverlies vaak resulteren in nog meer gewicht.

Zijn er bepaalde situaties waarin een Detox-programma niet aan te raden is?
Alle acute ziekten staan geen detox-programma toe. Dit omvat alle soorten infecties, verwondingen en kanker die worden behandeld met chemotherapie of bestraling.

Heeft u belangrijke tips die mensen moeten weten?
De twee tips die ik zou aanraden, zijn dat je altijd moet proberen om werk en maaltijden gescheiden te houden, zodat je de tijd neemt om goed te eten, kauwen en het eten vervolgens goed kan verteren,. Daarnaast is het verstandig dat je eenmaal per jaar een periode vrijmaakt voor een totale “reset” van je lichaam en geest.

Voor meer informatie over de remedie en prijzen van Mayr, klik op: http://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/oceano-hotel-health-spa/7-night-detox-mayr- genezen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *