Some places have it all! – Océano Hotel Health Spa

Oceano Hotel Health SpaIn de 7 jaar dat we onze onderneming runnen, hebben we veel wellness-hotels, retraites en spa’s in Spanje bezocht. Velen van hen halen onze website niet, omdat wij vinden dat ze gewoon niet goed genoeg zijn,maar soms kom je plekken tegen, die gewoon alles hebben!

Met ongeveer 1 van de 4 hotels die we bezoeken, besluiten we te gaan samenwerken. Het is van enorm belang voor het succes van ons bedrijf om zo kritisch te zijn. Het maakt ons een betrouwbaar bureau dat kwaliteit altijd voor kwantiteit zet! Klanten vertrouwen ons, vertellen ons hun verhalen, hun wensen en vertrouwen op onze expertise en ervaringen. We kunnen het ons niet permiteren om hierin fouten te maken.

Voordat we besluiten of we een samenwerking met een hotel beginnen, bezoeken we de plek, praten we met het team en blijven we daar waar mogelijk zelf om de plek te ervaren. En alleen als we ervan overtuigd zijn dat een bepaald kwaliteitsniveau kan worden aangeboden, zullen we de samenwerking starten. Het Océano Hotel & Health Spa is een van deze partners. We werken al meer dan 5 jaar met hen samen en het was vanaf het begin een groot succes. We hebben al heel veel klanten hierheen gestuurd, en inmiddels hebben we ook veel terugkerende klanten in Océano Hotel Health Spa….

Bij Océano is het waar de Oostenrijkse F.X. Mayr-kuur de Spaanse Atlantische Oceaan ontmoet, waar Ayurveda Thalasso ontmoet en waar yoga het hele jaar wordt beoefend in een mild klimaat.

Océano Hotel Health Spa is een 4 * sterrenhotel dat al meer dan 50 jaar in handen is van de Duitse familie Rolle. Geen onderdeel van een grote keten waar het gaat om cijfers, maar een door een familie gerund hotel, waar het gaat om de welzijn van de klant.

Océano Hotel Health SpaIn de afgelopen jaren sinds we onze samenwerking met het Océano Hotel begonnen, hebben we het hotel verschillende keren bezocht en het is altijd een plezier om daar te zijn. Er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe programma’s en nieuwe professionals aan boord. Dit is een hotel dat voortdurend zijn diensten verbetert om een ​​hoge kwaliteit te garanderen.

Vanaf het moment dat je het gebouw betreedt tot de laatste minuut voordat je weer vertrekt, voel je dat je in handen bent van professionals. De meeste mensen komen hier voor een wellness-programma, maar het is ook mogelijk om gewoon te blijven op basis van Bed & Breakfast of halfpension. Maar eerlijk gezegd zou dat zo’n gemiste kans zijn. Als je besluit naar Océano te gaan, MOET je in ieder geval een van de wellness-programma’s boeken!

De F.X. Mayr genezen

F.X. Mayr cure TenerifeDe F.X. Mayr-kuur is een van oorsprong Oostenrijks Detox-programma, dat vooral beroemd is in de Duitstalige landen. Het moderne Mayr-medicijnconcept is een holistische benadering van een preventieve behandeling, de correctie van eetgewoonten en algemene verbeteringen aan de gezondheid. Op basis van jou gezondheid stellen de artsen voor de moderne Mayr-geneeskunde een voedingsplan op dat een beschermend en zuiverend effect heeft op je spijsverteringskanaal.

Het belangrijkste onderdeel van de moderne F.X. Mayr-medicatie is echter de darmbehandeling: meerdere keren per week wordt het darmkanaal gedeblokkeerd, gestimuleerd en versterkt door de therapeuten, wat op zijn beurt een positief effect heeft op het hart en de bloedsomloop. De moderne F.X. Mayr-therapie is een beproefde vorm van gezondheidszorg die je volledige potentieel en fysiek welzijn op duurzame basis ondersteunt. Naast het ontgiftende effect op het lichaam, kan het de volgende kwalen effectief verlichten of volledig genezen: hoge bloeddruk, gewichtsproblemen, diabetes, allergieën, slapeloosheid, voedselintolerantie, enz.

Veel mensen van over de hele wereld vinden hun weg naar Oostenrijk om dit zeer effectieve Detox-programma te ervaren. Detox en een koud klimaat zijn echter niet altijd de meest aangename combinatie en precies dat aspect maakt het Océano Hotel tot een prachtige bestemming voor een Mayr-behandeling. Het milde klimaat gedurende het hele jaar van temperaturen tussen 20 en 25ºC maakt het een zeer aangename plek om te zijn. We hebben veel mensen naar Tenerife gestuurd die eerder de Mayr-kuur in Oostenrijk hebben geprobeerd en ze waren allemaal verrast door de uitstekende kwaliteit, ook al is het niet in Oostenrijk. En naast de kwaliteit van het programma, zorgt het klimaat en de betaalbare prijzen ervoor dat mensen besluiten om een ​​tweede, derde of zelfs nog een vierde keer terug te keren.

Thalasso, thalasso, thalasso …

Thalasso therapy in TenerifeThalassotherapie wordt ook zeewatertherapie genoemd. Het vond zijn oorsprong in Frankrijk, waar de Fransen besloten dat een echte behandeling met Thalasso-therapie zou moeten worden uitgevoerd met water uit de Atlantische Oceaan, niet alleen zeewater, omdat niet elk zee- of oceaanwater dezelfde eigenschappen heeft. Dankzij de unieke locatie direct aan de Atlantische Oceaan, zijn de omstandigheden in de Océano Hotel Health Spa ideaal voor een effectieve thalassotherapiebezoek. Direct vanuit de oceaan wordt vers zeewater in de medische spa gepompt waar het wordt opgewarmd. Het water, met zijn intensieve therapeutische effecten, wordt vervolgens gebruikt in een aantal fantastische Thalasso-behandelingen. Thalassotherapie maakt gebruik van de kracht van de zee met zijn enorme potentieel aan sporenelementen, vitaminen, eiwitten, mineralen en aminozuren, die worden aangetroffen in zeewater, modder en algen. Het water uit de Atlantische Oceaan heeft een zoutgehalte van ongeveer 3,54%, waardoor de helende kracht erg intens is. In slechts weinig tijd zal energie worden aangevuld en je metabolisme worden gestimuleerd.

Onze favoriete behandeling bij het Océano Hotel is de body wrap met algen in het droge zwevende bed. Een zeer zuiverende behandeling die zooooo ontspannend is, je slaapt achteraf als een baby…

Ayurveda

Een ander wellness-thema dat in het Océano Hotel wordt behandeld, is Ayurveda. Ayurveda is een van oorsprong Indiase preventieve geneeskunde therapie. Het omvat behandelingen waarbij ze medicinale kruidenoliën gebruiken, yoga, en vaak bevatten de programma’s ook een specifiek dieet.

Elke persoon heeft een bepaalde Dosha, die is gebaseerd op wie je bent, je karakter en je fysieke uiterlijk. Er zijn 3 Doshas; Vatta, Kapha en Pita. Elke Dosha heeft een ander behandelplan en dieet nodig. Tijdens een Ayurveda-programma zal een arts of Ayurveda-therapeut beslissen over jouw Dosha en het geschikte behandelplan.

Bij Océano bieden ze de lichtere versie van een Ayurveda-kuur. Een Ayurvedisch dieet wordt niet aangeboden, maar ze bieden de meest ontspannende Ayurveda-behandelingen in combinatie met Yoga. Het is een Ayurveda Wellness-programma, waarin je de principes van Ayurveda kan leren kennen en kan ontspannen tijdens de meest fantastische Ayurveda-programma’s die Ayurveda aanbiedt.

Yoga

Yoga at Océano Hotel Health SpaYoga is de oudste wetenschap van het leven, afkomstig uit India vele duizenden jaren geleden. Yoga helpt je om stress te minimaliseren en brengt je lichaam terug in een geschikte, flexibele en gezonde toestand. De fysieke oefeningen in combinatie met ademhalen en ontspannen kan je leren op elke leeftijd en lichaamsconditie. De yogavakanties in de Océano Hotel Health Spa zijn ontworpen om je te helpen Yoga in je dagelijks leven te integreren en / of een basis te vormen voor zelfstudie.

Some places have it all, en de Océano Hotel Health Spa is zo’n plek. Waar je ook naar op zoek bent, de kans is groot dat je het waarschijnlijk bij Océano zal vinden. Bekijk de video die we hebben gemaakt. Het is een kort verslag van ons laatste bezoek. Het laat je zien hoe mooi en gevarieerd deze plek is en als je overtuigd bent om daar ook heen te gaan, neem dan contact met ons op en we helpen je graag bij het organiseren van je wellnessvakantie en geloof ons, je zult er geen spijt van krijgen!

Ga voor meer informatie over de Océano Hotel Helath Spa en de programma’s naar onze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *