Life Coaching, creëer je eigen geluk!

Te vaak dwalen mensen rond in een waas van ontevredenheid, of haasten zich van crisis naar crisis, komen nooit in de buurt van wat belangrijk is, of dat nu familie is, een lang uitgestelde droom, minderen in werkuren of op volle kracht vooruitgaan naar bedrijfsgroei.

Vliegt het leven aan je voorbij, of leef en geniet je intens? Wanneer heb je de keuze gemaakt om genoegen te nemen met minder? Heb je het gevoel dat je gedwongen werd om die keuze te maken? Zitten de omstandigheden je in de weg? Is je werk te veeleisend? Heb je niet genoeg tijd?

De meesten van ons delen min of meer dezelfde omstandigheden, maar de mensen die de kwaliteit van het leven creëren die ze echt willen, doen er iets aan. Wat is kwaliteit van leven en wat kunnen we doen om dat te bereiken? Als je het gevoel hebt dat alles op je af komt, je niet zeker bent wat je nu moet doen en heb je geen antwoorden meer, dan is Life Coaching misschien de oplossing voor jou!

Life Coaching is een effectieve manier geworden om controle te krijgen over levensstijlen die te moeilijk worden om te beheren. Met relationele problemen, economische crisis en carrièreproblemen, allemaal op ongekende niveaus, wordt ons vermogen om helder te denken en de juiste beslissingen te nemen steeds moeilijker, zo niet onmogelijk. Soms gebeurd er gewoon teveel om ermee om te kunnen gaan. Life coaching is een manier om het evenwicht te herstellen.

Life coaching kan je helpen te identificeren wat je echte doelen zijn. Het is het proces van vooruitgang maken in je leven door doelen te stellen, deze te bereiken en geïnspireerd te worden om in leven te blijven. Life coaching biedt een niet-oordelende en dynamische relatie waarin je de controle over je bestemming neemt en ontdekt wie je bent door je waarden, passies en doelen. Wanneer je wordt gecoacht, zul je je belangrijk voelen, omdat je echte aandacht ontvangt en waar echt naar geluisterd wordt, en dat hebben we zelden in ons leven. Na een tijdje zullen veel dingen duidelijk worden, je zult nieuwe perspectieven zien en je begint in te zien waar je naar toe wilt in je leven.

Het probleem met standaard Life Coaching is dat het tijd kost en ontworpen is om met de moeilijkheden van het leven om te gaan wanneer ze aankomen. Een Life Coaching Retreat is een manier om alles in één keer “aan te pakken”, ver weg van onze alledaagse problemen, en vervolgens terugkomend in het dagelijkse leven met meer duidelijkheid en meer zelfvertrouwen.

Een van de belangrijkste componenten voor een succesvolle ervaring is de locatie. Het moet een rustige en vredige sfeer bieden zonder de moeilijkheden en stress van het dagelijks leven. Een locatie die je helpt tot rust te komen,  reflectie oproept, een plek waar je echt kan ontspannen, je je leven van een afstand kan bekijken, al je zorgen kan laten rusten en helder kan nadenken.

Life coaching retreat and yoga in mallorca by SIS Spa in Spain

Het spreekt voor zich dat de cursus Life Coaching uitstekend moet zijn met begeleiding van coaches die je helpen bij het opstellen van diepgekoesterde wensen en een haalbare koers te plannen voor je toekomst.

Een retraite voor Life Coaching helpt je om:

  • Een levensdoel op te stellen
  • Zelfvertrouwen op te bouwen
  • Belangrijke beslissingen te nemen
  • Een visie en plan te maken voor wat de toekomst biedt
  • Moed te krijgen om risico’s te nemen
  • Balans te vinden in je leven
  • Ontdek je gaven, talenten en potentieel
  • Krijg meer voldoening, vreugde en succes

Deelnemen aan een Life Coach Retreat is een levensveranderende ervaring die je kan helpen je WARE potentieel te ontwikkelen om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Life coaching retreat and yoga in mallorca by SIS Spa in Spain

Heb je het gevoel dat een Life Coach programma iets voor jou kan zijn? We bieden een uitstekende Coaching Retreat op Mallorca, geleid door Aleid Warmelink, psycholoog, life coach en yogaleraar. Haar vakantieproject “Ontsnappen zonder weglopen” bestaat uit een of meerdere weken met (intensieve) therapie, coaching of yoga-instructie, of een combinatie hiervan. In haar mooie dorpshuis in het pittoreske Cala Figueras, biedt Aleid een plek waar gasten kunnen genieten van een coachingretraite, alleen of met een kleine groep.

Het huis ligt op loopafstand van de kleine vissershaven van Cala Figuera en er zijn ook tal van kustpaden en bospaden in de buurt die je te voet of met de fiets kan verkennen. Het huis is eenvoudig, maar gezellig en heeft alles wat je nodig hebt. De prachtige omgeving maakt dit een zeer speciale en unieke bestemming die ideaal is voor een week weg, om te genieten van de rust en de natuur en om je nieuwe levensdoel te ontdekken!

Deze weken kunnen op elk moment van het jaar worden gepland. Klik hier voor meer informatie over deze retraite.

Aleid Warmelink Retreats Stunning Cala Figuera by SIS Spa in Spain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *