Het is tijd voor ME-TIME!

Therapeutic yogaKen je het gevoel van de zomervakantie die bijna tot einde komt? Dat je aan het nagenieten bent over hoe leuk het was en wat een plezier je hebt gehad? Vooral de kinderen genoten ervan, zon, zee, strand en ’s avonds laat naar bed gaan. En als de kinderen genieten, zijn we ook gelukkig, nietwaar? Voor ons zijn de zomervakanties altijd een tijd waarin de kinderen en het gezin centraal staan. Toch hebben we altijd het gevoel dat we niet genoeg tijd voor onszelf hebben, ,maar dat beetje tijd voor onszelf is juist erg belangrijk, want voor je het weet ben je terug in de hectiek van alledag, en daarvoor heb je nieuwe energie nodig!

Precies dat gevoel, dat we vaak zelf ervaren, is een inspiratie voor ons om korte pauzes en vakanties te nemen die je nieuwe energie geven om de wereld met andere ogen te bekijken en er te zijn voor de mensen om je heen. Een beetje ME-TIME van tijd tot tijd is niet alleen fantastisch, maar ook absoluut noodzakelijk!

Therapeutische yoga

In Mallorca bieden we vakanties aan bij Aleid Warmelink Retreat, waar je precies dat kunt vinden! Aleid Warmelink biedt een speciaal concept: ‘Therapeutische Yoga’.

In haar mooie dorpshuis in het pittoreske Cala Figueras, biedt Aleid een plek waar gasten kunnen genieten van een unieke yoga-retraite, alleen of met een kleine groep. Het huis ligt op loopafstand van de kleine vissershaven van Cala Figuera en er zijn ook tal van kustpaden en bospaden in de buurt die je te voet of met de fiets kan verkennen. Het huis is eenvoudig, maar gezellig en heeft alles wat je nodig hebt. De prachtige omgeving maakt dit een zeer speciale en unieke bestemming die ideaal is voor een week weg, om te genieten van de rust en de natuur en om je nieuwe levensdoel te ontdekken!

Aleid is gekwalificeerde psycholoog en yogaleraar. Na het behalen van haar Ph.D. in de psychologie aan de Universiteit van Amsterdam werkte Aleid Warmelink enkele jaren in de psychiatrie in Amsterdam. Ze startte haar eigen praktijk “Personal Radiance”, die zich met veel succes ontwikkelde. Sindsdien concentreert ze zich volledig op de combinatie van counseling en lichaamsgericht werken.

Aleid heeft een complete eigen techniek ontwikkeld, waarin ze yoga combineert met therapeutische life coaching-sessies. Coaching en yoga zijn een goede combinatie. Tijdens de coachingsessies bespreek je een psychologisch of emotioneel thema, en tijdens de yogasessies verdiep je je hier een compleet andere manier op, door specifieke yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken.

Privé yoga retraite

In april 2008 verhuisden Aleid en haar man naar Mallorca op zoek naar meer ruimte voor natuur, zelfstudie, meditatie en creatieve inspiratie. Aleid en Doby zijn geweldige gastheren die er alles aan doen om je thuis te laten voelen.

Bij hen thuis in Cala Figueras bieden ze een kleinschalige retraite aan, waar je een grote kans hebt om het programma op individuele basis of met maximaal 2 of 3 andere gasten te volgen. Dit betekent dat je 100% aandacht krijgt van Aleid en Doby. Dit is het ultieme toevluchtsoord voor dat stukje ME-tijd waar je naar op zoek bent. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou kiezen voor een therapeutische yoga-retraite. Misschien vind je het lastig om de balans tussen werk en privé te vinden, maar ook andere zaken kunnen worden besproken. Wat je reden ook is, je zult tevredener én wijzer thuiskomen, met nieuwe energie en een nieuwe kijk op de dingen …

Voor meer informatie over de therapeutische yoga vakantie, klik op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *