Het nieuwe en verbeterde Océano Hotel & Health Spa

We werken inmiddels al heel wat jaren samen met het Océano Hotel Health Spa in Tenerife en hun Mayr Detox Cure is één van onze meest geboekte programma´s waar onze gasten elk jaar verliefd op worden. Ik moet wel eerlijk zeggen dat, hoewel deze kuur en inderdaad alle programma’s die ze aanbieden altijd van de hoogste kwaliteit zijn, sommige delen van het hotel en de faciliteiten er een beetje gedateerd uit begonnen te zien. Nou, nu niet meer! Dankzij een enorme renovatie die 5 maanden geduurd heeft in de zomer van 2019, ziet alles er nu fantastisch uit!

Océano Hotel & Health Spa in het noorden van Tenerife biedt Ayurveda, yoga en afslankprogramma´s aan. Maar, de waarheid is dat hun beste programma de Detox Mayr Cure is, wat ook het programma is wat ik heb gevolgd tijdens mijn laatste bezoek.

Tijdens deze post ga ik niet te veel praten over deze kuur, omdat ik denk dat we er in onze vorige blogs al genoeg over geschreven hebben, zoals ´The Mayr Cure Explained´ en ´The Mayr Cure At Océano´.

In plaats daarvan, ga ik meer in op het nieuwe gezicht en de ervaring die je beleeft tijdens je verblijf in dit prachtige hotel.

Om te beginnen De Locatie. De bijzonder korte afstand tot de zee is gewoonweg geweldig! Een klein stukje naar beneden vanaf de tuinen van het hotel en het gerenoveerde zwembad en je bent in een natuurlijk zeewaterbad. Het is net zoals zwemmen in de oceaan, maar dan zonder last te hebben van golven!

Het ontwerp van het nieuwe buitenzwembad geeft je het gevoel dat het eindigt in de zee, doordat de grens tussen de twee zo vervaagd is en het lijkt of ze in elkaar overlopen. In het water duiken geeft je zo een volledig andere ervaring. Door de nieuwe ligging van het zwembad is er ook ruimte ontstaan om een gelaagde tuin aan te kunnen leggen. Nu is er meer ruimte voor ligstoelen, Balinese bedden en exotische planten, wat een verschil met hoe het eerst was! De tuin is nu een toevluchtsoord voor ontspanning en verwondering met een prachtig uitzicht geworden. Persoonlijk ben ik volledig gefascineerd door de donkere karakteristieke kleur van de aarde en rotsen van Tenerife!

Oceano zwembad SIS

Het restaurant en de andere gemeenschappelijke ruimtes zijn ook goed aangepakt. Als je dit hotel eerder hebt bezocht, zul je positief verrast worden door de nieuwe inrichting en decoratie, vooral door de aquamarijntonen en de natuurlijke materialen die zijn gebruikt. En dit past mijns inziens veel beter bij de omgeving van het hotel. De gehele indruk die het hotel maakt is nu modern, modieus en elegant.

Het nieuwe dakterras is ook een groot succes, met een indrukwekkend uitzicht over de oceaan. Voorheen was deze plek een beetje verwaarloosd, aangezien het alleen werd gebruikt als een yoga dek. Het yoga dek is er nog steeds, maar ze hebben een prachtig lounche gedeelte en een bar toegevoegd, wat de perfecte plek is geworden om de zonsondergang te bewonderen. Dit is absoluut iets wat je niet kan missen tijdens je bezoek aan Océano, alhoewel het soms gesloten kan zijn als het te hard waait.

De kamers die tijdens de vorige renovatie in 2018 nog niet gedaan waren, zijn nu wel klaar en voldoen aan dezelfde hoge standaard, met gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen. En last but not least is er het gloednieuwe COHM (Centre of Healthy Motion), gevestigd tegenover de hoofdingang van het hotel, wat gewijd zal worden aan sport. Het heeft een nieuw tennisveld, een uitgebreide sportschool met de nieuwste machines én een weekprogramma met gezonde activiteiten en actieve ontspanning… ik zal je niet meer vertellen, aangezien we nog wel iets over moeten laten voor de verrassing!

Ben je nieuwsgierig om alles te ontdekken (of herontdekken) wat Océano nu te bieden heeft? Hier vind je meer informatie en de beste aanbiedingen!

Geschreven door je SISter in Wellness Marta

Posted by

We are Spa In Spain, a booking agency for inspirational Spa & Wellness breaks in Spain. We love Spa, we love Wellness and everything which has to do with the theme and we love to write about it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *