Interview met GEM’s voedingsdeskundige

GEM Wellness & Spa is een plek waar we van houden. We zijn blij met de opmerkingen die we van onze klanten ontvangen na het volgen van een programma in GEM, we houden van het team van professionals dat zijn gasten altijd benaderd met vriendelijkheid, toewijding en professionaliteit, en we houden er nu nog meer van dankzij de komst van hun nieuwe voedingsdeskundige , Vanessa Tenedor, (“tenedor” is een vork in het Spaans… hoe grappig is dat!) We hebben het genoegen gehad om Vanessa onlangs te interviewen en ze heeft ons vertelt over hun recept voor succes, wat ze doen en vooral hoe ze het doen . En natuurlijk zijn we hier om jou hierover te informeren!

Hoi Vanessa, hoewel ik denk dat we allemaal weten wat het is, kun je ons vertellen  wat een weight loss program is?

Weight loss program in GEM Wellness & Spa ooffered by SIS Spa in SpainHet is een programma waarin we dagelijks gezonde voeding tot ons nemen, met als gevolg dat we afvallen.

 

 

 

 

En wat is een Detox program?Juice Detox program in GEM Wellness & Spa offered by SIS Spa in Spain

Het belangrijkste doel van het Detox-programma is om het lichaam te zuiveren en te ontgiften, daarnaast is de kans groot dat je, tijdens dit hele proces, gewicht zal verliezen.

Detox-programma’s lijken tegenwoordig heel trendy, maar we zien vaak dat er weinig informatie is over wat erbij komt kijken en wat de doelstellingen zijn die enige verwarring lijken te creëren. Kan jij aangeven wanneer je een Detox- of Weightloss-programma kan volgen en wat het verschil tussen de twee is?

We raden een Detox-programma aan om het lichaam te remineraliseren en te ontgiften en we raden aan om een ​​afslankprogramma te volgen om het gewenste gewicht te verliezen en gezondere eetgewoontes te ontwikkelen. Het verschil is dat een Detox-programma op korte termijn revitaliseert en ontgift en een programma voor gewichtsverlies moet worden beschouwd als een langdurig en duurzaam plan om nieuwe eetgewoonten te ontwikkelen, evenals een nieuwe relatie opbouwen met voedsel.

Welke voordelen bieden dit soort programma’s?

Mensen die onze programma’s volgen, voelen zich beter over zichzelf, hebben een verhoogd energieniveau, zijn meer ontspannen over het eten van bepaalde soorten voedsel, slapen beter en hun huid ziet er stukken beter uit. Dit zijn overigens slechts enkele voordelen..

Kan iedereen een detox-programma volgen in GEM Wellness & Spa?

Ja, bijna iedereen kan een Detox-programma volgen, behalve zwangere vrouwen, adolescenten, mensen met diabetes, mensen met chronische nierziekten of voedselgerelateerde stoornissen.

Kun je een typische dag beschrijven in GEM Wellness & Spa voor iemand die een Detox or weightloss program volgt?

Dit hangt van enkele factoren af, zo hebben we programma’s die variëren van 2 tot 12 dagen, daarnaast personaliseren en passen we de programma’s altijd aan, aan de smaak en behoeften van elke klant. Tijdens hun verblijf doorlopen de gasten verschillende fasen, bij aankomst beginnen ze met het medische onderzoek waar ze monsters voor analyse geven, dan komen ze naar mij, de voedingsdeskundige, we plannen hun verblijf en vanaf daar beginnen de dagen met wandelingen, aquagym, sportschool, behandelingen, spa, sauna, bediening met de TANITA-machine, enz … in feite is er geen tijd om je te vervelen! Maar er is natuurlijk altijd tijd om te rusten!

Wat voor soort opmerkingen ontvang je van je gasten wanneer zij een van deze programma’s uitvoeren? Vinden ze het erg moeilijk?

Treatments in the weight loss programs at GEM Wellness & Spa offered by SIS Spa in SpainIn de meeste gevallen verliezen ze een paar kilo, dus zijn ze blij en dan natuurlijk gemotiveerd en aangemoedigd om door te gaan met hun nieuwe regime als ze eenmaal thuis zijn. Ze vinden het niet moeilijk, ons hele team is betrokken bij het proces en dus hebben de klanten ook geen tijd om hierover na te denken. 

 

 

Welke specifieke behandelingen worden in de programma’s gebruikt om het proces te stimuleren?

Specific treatments in the Weight loss programs at GEM Wellness & Spa, offered by SIS Spa in SpainNaast de richtlijnen van onze afdeling geneeskunde en voeding stimuleren we het proces met traditionele lichaamsbehandelingen en geavanceerde behandelingen, allemaal in combinatie met lichaamsbeweging aangepast aan elke gast.

Hoe kan de klant bij het thuiskomen zijn dieet aanpassen of bepaalde gewoonten vermijden om het afvallen door te zetten, of tenminste het gewichtsverlies te behouden?

Voordat ze GEM verlaten, geven we al onze klanten advies, richtlijnen en hulpmiddelen mee om thuis te volgen, op basis van de gewoonten en routines die ze tijdens hun programma hebben gevolgd.

We hopen dat dit interview enig licht heeft gewekt op de Detox- en gewichtsverliesprogramma’s. Als je op zoek bent naar een programma van dit type of als je nieuwsgierig bent om een van deze programma’s te gaan volgen, laten wij je hierbij achter met een selectie van de beste afslankprogramma’s en Detox-programma’s die GEM Wellness & Spa aanbiedt. Als je echter niet kan vinden wat je precies wenst, vertel het ons, en als het mogelijk is, stellen we een programma samen, gebaseerd op jouw wensen: https://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/ gem-wellness-spa /
GEM Wellness & Spa offer Detox and Weight loss program through SIS Spa in Spain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *