Hoe Reiki je wellnessvakantie kan vereiken!

reiki

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook genezing bevordert. Het woord “Reiki” betekent “Universele Levensenergie”, dit wordt overgedragen via een beoefenaar wiens handen op specifieke locaties boven of op het lichaam worden geplaatst. De cliënt is tijdens de hele behandeling volledig gekleed.

Hoe voelt Reiki aan?
Wanneer de energie circuleert door je lichaam, worden er meeste warme gevoelens in het lichaam ervaren, maar er kunnen ook delen van verkoeling en / of tintelingen zijn. Oude emoties, gedachten of gevoelens kunnen opnieuw de kop opsteken, zodat ze kunnen worden aangepakt en vrijgegeven. Door in een bijna droomachtige toestand te raken, krijg je toegang tot diepere niveaus van bewustzijn en zie je mogelijk kleuren, beelden of hoor je verschillende geluiden.

Wat kan het voor je doen?
Als je je in een deel van je leven bevindt waarin je je vast, depressief en gestrest voelt, dan is dit de behandeling voor jou. Reiki biedt de mogelijkheid om meer positiviteit in je leven te brengen en zo nieuwe kansen en ideeën te creëren. Door “Universele Levensenergie” te ontvangen, sta je jezelf toe om te worden verpakt in een cocon van onvoorwaardelijke liefde, en verhoog je je vibrationele staat van bewustzijn en zijn.

Reiki zal ook helpen bij het balanceren en opladen van je chakra’s. Een algemeen gevoel van welzijn wordt gevoeld.

Reiki is een perfecte behandeling om te ondergaan tijdens een wellnessvakantie, want dan is het de tijd dat je volledig ontspannen en open bent om de positieve effecten van de behandeling te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *