Single friendly Wellness vakanties!

Single holidays

Tegenwoordig zijn er meer en meer mensen die alleen durven te reizen in wat bekend staat als “single trips”, ofwel omdat je single bent of simpelweg omdat er bepaalde tijden zijn wanneer je liever alleen reist om tijd aan jezelf te wijden. Hoewel veel mensen nog steeds denken dat vakanties er zijn om met familie en geliefden door te brengen, is het misschien tijd om deze “gedachte” te verbreken.

Alleen reizen is een groeiende trend, vooral onder vrouwen. Voor hen is alleen reizen een keerpunt en verandert het de routine van hun dagelijkse leven, en het heeft veel voordelen.

De 5 belangrijkste voordelen van een Single friendly vakantie zijn:

  1. Persoonlijke rijkdom. De individuele reizigers hebben de neiging om de hoeveelheid ervaringen en onvergetelijke momenten die ze leven te benadrukken wanneer ze alleen reizen. Wanneer we alleen reizen, zijn wij degene die de bestemming en de activiteiten kiezen die we willen ervaren op basis van onze persoonlijkheid en onze verlangens, en er zullen veel momenten komen die zorgen voor “lifechanging experiences”.
  2. Gevoel voor vrijheid en onafhankelijkheid. Gezamenlijk reizen kan heel stressvol zijn, omdat het kan gaan om het sluiten van compromissen en toegeven aan de wensen van je metgezellen in plaats van die van jezelf. Als je alleen reist, ben je degene die het ritme bepaalt, degene die beslist wat te doen en wanneer.
  3. Geniet van de omgeving. De verbinding met de natuur en de omgeving om ons heen is veel groter wanneer we solo reizen dan wanneer we vergezeld reizen. Wandelen en excursies met stilte als de enige metgezel, zorgt ervoor dat we meer genieten van de schoonheid en van de omgeving om ons heen.
  4. Zoek jezelf. De vakantie-onderbreking voor jezelf is de perfecte gelegenheid om te ontspannen van de routine van het werk en tijd te nemen voor jezelf, na te denken over je leven, wat je nog wilt bereiken, wilt veranderen etc.
  5. Ontmoet nieuwe mensen. Hoewel we alleen reizen, zijn we nooit echt alleen. We ontmoeten altijd nieuwe mensen met wie we ervaringen kunnen delen wanneer we dat willen, en waarmee we zeker meer gemeen hebben dan we denken. Om dit te doen, is het het beste om deel te nemen aan een aantal groepsactiviteiten en evenementen die de communicatie tussen verschillende reizigers vergemakkelijken.

Dus waarom boek je je volgende vakantie niet alleen voor JOU en ontdek wat het met je doet. Wij bieden verschillende vakanties of locaties aan die zeer geschikt zijn voor individuele reizigers, neem maar een kijkje op onze site www.spa-in-spain.com. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *