Natuurlijke schoonheid met ecologische Spa-producten

natural-beauty

Natuurlijke cosmetica voor natuurlijke schoonheid zijn de afgelopen jaren een belangrijke trend geworden. Niet alleen omdat dit nieuwe tijdperk zich richt op de natuurlijke schoonheid, maar er is ook een groeiend besef dat we verantwoordelijk zijn voor de wereld waarin we leven, en een toenemende zorg voor onze eigen gezondheid. We waarderen het delicate evenwicht van de natuurlijke wereld en streven ernaar deze harmonie te behouden door het gebruik van milieuvriendelijke producten die voor ons lichaam zorgen en zo onschadelijk als mogelijk zijn voor de aarde.

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en absorbeert 60 procent van de aangebrachte producten. En als mensen zich meer bewust worden van het voedsel dat ze in hun lichaam stoppen, worden ze ook meer bewust van wat ze op hun lichaam “smeren”. En er is reden tot bezorgdheid. 1 op de 5 producten bevat chemicaliën die zijn gekoppeld aan kanker en 80 procent bevat ingrediënten die vaak gevaarlijke verontreinigingen bevatten.

Naarmate het bewustzijn van deze schadelijke ingrediënten groeit, groeit ook de trend naar veilige, schone, natuurlijke en organische huid- en verzorgingsproducten, vrij van giftige chemicaliën en hun mogelijke bijwerkingen; Natuurlijke cosmetica, in de ware zin van het woord, die een gezonde persoonlijke verzorging bieden. De keuze van producten die inspelen op de trend naar natuurlijke is immens.

ecological spa products at the Son Caliu Hotel& Spa Oasis, team dr. Joseph, by SIS Spa in Spain

Een voorbeeld van een spa waar ze alleen ecologische producten gebruiken in hun behandelingen is Spa Oasis in het Son Caliu Hotel in Mallorca. Ze gebruiken producten van de merken ¨Team dr. Joseph¨ voor hun gezichtsbehandelingen en ¨Elementale Herbologie¨ voor hun lichaamsbehandelingen, die producten aanbieden die worden vervaardigd door het combineren van traditionele technieken met de modernste technologie en hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de huid voorzien van een progressieve, duurzame en effectieve resultaten.

Klik hier voor meer informatie over een natuurschoonprogramma in Son Caliu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *