Shanti Som; vrede & rust…

Shanti Som Wellness Retreat, Andalusia, Spain (SIS Spa in Spain)Shanti Som Wellness Retreat is een van die plekken die je niet verwacht te vinden in Spanje, misschien in Thailand, Bali, India of een andere exotische bestemming. Shanti Som staat gelijk aan vrede & rust…

Een van de voordelen van werken in deze sector is dat we deze kleine paradijsjes aan iedereen kunnen aanbevelen, en natuurlijk moeten we dat eerst zelf ervaren, wat in het geval van Shanti Som Wellness Retreat absoluut geen straf was!

Shanti Som Wellness Retreat, relax, restore, rejuvenateIn feite was het een waar genoegen om het voor mezelf te ervaren. Ondanks het zien van foto’s en het kennen van hun programma’s, zijn mijn verwachtingen overtroffen tijdens mijn verblijf. De locatie is uniek, een klein houten bord op een bergweg wijst naar een kronkelige pad dat je de bergen in brengt. Plots rijst er een grote steen voor je op met de woorden “Relax, Restore, Rejuvenate”. Je ziet oosterse standbeelden verder langs het pad en uiteindelijk, op een kleine heuvel, vind je deze prachtige retraite, een mekka van welzijn.

Het inchecken, vergezeld van een verfrissend drankje dat bestaat uit gember en specerijen, komt overeen met het concept van de plaats, het toont zoveel wanneer mensen genieten en passie hebben voor hun werk! En dat is hier zeker het geval, dit is zo’n plek waar je, zelfs als je alleen reist, zodra je aankomt, je je thuis en verwelkomd voelt.

Nadat ik mijn heb bagage achtergelaten in mijn zeer comfortabele kamer, een interessante mix van moderne luxe en de eenvoud van een tropisch paradijs, vloerverwarming in de badkamer en voorzieningen van Rituals (ik hou van dat merk!), ging ik op ontdekkingstocht.

De plaats is ronduit prachtig, het hotel was bijna volgeboekt maar daar merkte je helemaal niks van. Je zag mensen slenteren, yoga beoefenen, hun detox-sappen nippen of zonnebaden bij het zwembad, en allemaal in een rustige, ontspannen, harmonieuze sfeer, mantra’s klinken overal, elementen die je helpen los te laten, te ontkoppelen, te rusten …

De keuken is biedt gezonde, heerlijke, perfecte porties en als je wilt, kan je hier er ook van genieten met een glas wijn. En we raden je aan dit te doen, want de plek leent zich er uitstekend voor om een ​​glas wijn te drinken tijdens het diner in het licht van talloze kaarsen die de plaats verlichtten.

Als de ochtens is aangebroken, kan je van een yogales genieten om de dag op een energieke manier te beginnen. Er zijn mensen van alle niveaus aanwezig, de les is hierop aangepast en de leraar is charmant en geduldig. Vervolgens kan je genieten van een heerlijk gevarieerd ontbijt, met gezonde en voedzame opties met allerlei verschillende smaken. De dagen gaan langzaam voorbij, alles gaat op een rustige manier, meditatie in de middag, wandelingen in de natuur, kookworkshops, massages, het voelt helemaal niet dat we op slechts 15 minuten van Marbella zijn!

Als je op zoek bent naar yoga, meditatie, detoxen en je lichaam resetten, veranderen naar een gezondere levensstijl, afvallen of gewoon uitrusten in een prachtige en exotische omgeving, is Shanti Som Wellness Retreat, zonder twijfel de juiste plek voor jou!

Bekijk hun programma’s en neem contact met ons op, zodat wij jouw perfecte wellnessbreak kunnen aanbieden: http://www.spa-in-spain.com/hotels-and-spas/hotel/shanti-som-wellbeing-retreat/#packages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *