Een unieke locatie: SHA Wellness Clinic

sha

Het doel van deze blog is niet om bepaalde pakketten en hotels te promoten. Ons hoofddoel is om je onafhankelijk advies en interessante informatie over welzijn en gezondheid te bieden. Maar soms zijn er plaatsen die je bezoekt, die zo speciaal en anders zijn dan alle andere, dat we dit wel met je moeten delen, zoals SHA Wellness Clinic, een uniek wellnesshotel in Spanje!

SHA Wellness Clinic in de regio Alicante is zo’n plek. SHA is veel meer dan een Wellness- of Spa-hotel, het is een baanbrekende wellness-kliniek van wereldklasse die zich focust op de verbetering en opmerkelijke verlenging van het welzijn van mensen door de combinatie van antieke oosterse disciplines en revolutionaire westerse technieken. Deze combinatie herstelt een harmonieus evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Een paar dagen of een week hier doorbrengen is een unieke ervaring! We werken al vanaf het begin met SHA, nu bijna 6 jaar. We hebben SHA vele malen bezocht, maar elke keer voelt het alsof het de eerste keer is. Ze blijven verrassen, innoveren, hun aanbod verbeteren en hun diensten uitbreiden.

Tijdens ons laatste bezoek waren we hier voor 3 dagen en zoals altijd waren we onder de indruk! Het begint al bij aankomst, je beklimt de heuvel en op de top vind je SHA met de bergen aan de ene kant en de Middellandse zee aan de andere kant. Het hotel is ontworpen in een eigentijdse stijl met een modern, wit, fris en licht interieur en exterieur voor maximaal comfort voor de gasten. De fantastische binnen- en buitenzwembaden, suites, restaurant, medische spa, fitnessruimte en alle gemeenschappelijke ruimtes hebben een elegante en luxe ambiance waardoor je je verwend en comfortabel voelt.

Wat we fantastisch vinden zijn de zeer comfortabele bedden en het geweldige uitzicht vanuit de kamer! Zie onderstaand: om zo ’s morgens wakker te worden is een groot plezier …

De SHA-methode

Maar wat SHA Wellness Clinic zo bijzonder maakt, is dat het een unieke, integrale wellness-ervaring biedt aan haar gasten. De SHA-methode combineert de effectieve elementen van moderne macrobiotische voeding en het therapeutisch potentieel van natuurlijke therapieën met een dynamisch en praktisch educatief programma, allemaal volledig gepersonaliseerd om te voldoen aan jouw behoeften allen in relatie met jouw gezondheidsdoelen en gecontroleerd door internationaal gerenommeerde experts.

Het SHA-dieet

Het macrobiotische voedsel is naast dat het gezond is ook erg lekker en omdat het zo voedzaam verdwijnt het hongergevoel. Naast het ontbijt serveert SHA 2 keer per dag een driegangenmaaltijd en dat is meer dan voldoende om aan je behoeften te voldoen. Verrassende combinaties en mooi versierde borden strelen al onze zintuigen! Maar macrobiotisch voedsel is meer dan alleen mooi en smaakvol, macrobiotiek heeft duizenden mensen geholpen om een ​​eenvoudige en natuurlijke manier te vinden om een ​​goede gezondheid te ontwikkelen en te herstellen. Het eten heeft een genezende kracht!

Onze SHA-maaltijden (voor de recepten klik hier):

Macrobiotic breakfast at SHA Wellness Clinic

Macrobiotisch ontbijt bij SHA Wellness Clinic; klautertof, pap, zuurdesembrood, hummus en een groene smoothie

Macrobiotic dinner at SHA Wellness Clinic
Diner bij SHA Wellness Clinic. Heerlijk!!

SHA life learning centre

De SHA Wellness Clinic is gericht op het leren en onderhouden van gezonde gewoonten die je levenskwaliteit verbeteren, je een gevoel van fysiek en mentaal welzijn geven en je helpen om veel van de ziekten van onze tijd te voorkomen en te genezen. Conferenties, lezingen, activiteiten, introductieklassen voor macrobiotisch koken, yoga, tai-chi, chi-kung, ontspanning, ademhalingsoefeningen, lachtherapie; deze hebben allen als doel om tools te bieden om gezond te blijven leven na je verblijf bij SHA.

We volgden een zeer ontspannende en geweldige yogales met yogaleraar Nieves:

Yoga at SHA Wellness Clinic

SHA Clinic

De SHA-kliniek, die meer dan 250 professionals van 35 verschillende nationaliteiten in dienst heeft, biedt haar gasten een integrale aanpak door deel te nemen aan de meest effectieve en geteste natuurlijke therapieën met de nieuwste ontwikkelingen in de medische wetenschap. SHA Wellness Clinic heeft verschillende eenheden en behandelingen die zijn gekozen vanwege hun effectiviteit bewezen door het lopende onderzoek dat door het medische team van SHA wordt uitgevoerd. Deze omvatten de eenheid voor de preventie van de ziekte van Alzheimer en de eenheid voor cognitieve functies, de eenheid voor stamcellen en regeneratieve geneeskunde, de unit voor capillaire verzorging en haarverliespreventie, de eenheid voor rug en nek, de eenheid voor voetbiomechanica, hydrotherapie, endoscopie, liposculpting, chromotherapie en bioptronlicht Therapie, Cryotherapie bij een -200º eenheid, de Aesthetic Threading Facial-eenheid, de aseptische cleanroom of O.R. voor kleine chirurgie, de Ophthalmology-eenheid en een Dermatologie-eenheid.

SHA is gespecialiseerd in veel gebieden, wat betekent dat je hier om verschillende redenen naartoe kunt gaan. Slechts enkele van de programma’s die ze aanbieden zijn: Executive Health-programma, Detox-programma, anti-stressprogramma, anti-tabaksprogramma, afslankprogramma, Sleep Well-programma, specifieke programma’s voor patiënten met Fybromialgy, chronische vermoeidheid, syndroom en chronische spierpijn, verschillende Aesthetics-programma’s, die kunnen worden gecombineerd met elk ander programma, enz.

SHA is constant in beweging. Het blijft op de hoogte van de nieuwste technologieën en blijft zijn aanbod verbeteren. Elk jaar dat we bezoeken is er iets nieuws te zien en te ontdekken. Deze winter van 2017 zal SHA opnieuw uitbreiden. December 2016 markeert het begin van een pioniersproject, SHA Private Residences, gebouwd op een perceel naast SHA. De eigenaren van het pand zullen genieten van hun stukje SHA Paradise, en ervaren een ultieme gastvrijheid met privékoks en exclusieve SHA-behandelingen in het comfort van hun huis. De accommodatie zal 3 Residence-categorieën bevatten: Garden Villa, Presidential en Royal Suites.

Al met al is en blijft SHA een unieke plaats en absoluut een nieuwe formule in de reisindustrie van Spa & Wellness. Om welke reden je ook besluit om naar SHA te gaan, als het voor detox, afvallen, tabaksgebruik is of gewoon om te ontspannen, als je hier naar toe gaat, weet je zeker dat je je doelen bereikt!

SIS Spa in Spain visits SHA Wellness Clinic in Spain

Voor een overzicht van de SHA-pakketten die we aanbieden, klik dan op deze link of neem contact met ons op via +34 628 149 640

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *