Balneario de Archena: gewichtsverlies & thermaal water

Dr_Valenzuela_Balneario_Archena about termal weight lossDr. Valenzuela, u bent de dokter in Balneario de Archena, waar speciale programma’s voor afvallen worden aangeboden.

Ja, mijn naam is Mari Carmen Valenzuela en ik ben de dokter in Balneario de Archena. Ik ben gespecialiseerd in medische hydrologie en voeding en ben naar Balneario de Archena gekomen om deel uit te maken van het team van artsen die allemaal gespecialiseerd zijn in medische hydrologie.

Dankzij het uitgebreide scala aan thermische technieken die we hier bij Balneario de Archena aanbieden, bieden we al heel lang gezondheidsprogramma’s gericht op ontspanning, reuma, ademhalingsproblemen, dermatologie, schoonheidsproblemen, enz., Echter op enige punt enkele jaren geleden, erkenden we de noodzaak van onze klanten om een ​​nieuw programma op te zetten. Een programma dat gebruik maakt van de thermische waterbehandelingen en de ontspannende faciliteiten tot onze beschikking in de Balneario, evenals het “heropvoeden” van onze klanten over gezond eten, een gezonde levensstijl in het algemeen en natuurlijk het bieden van een omgeving waar gasten een paar kilo kunnen verliezen tijdens hun verblijf. Dit is het moment waarop we het Termal Weight loss-programma introduceerden bij Balneario de Archena. Het programma is een combinatie van thermische en esthetische behandelingen, aangevuld met een individueel en persoonlijk dieet en fysieke activiteiten.

Wat maakt thermaal water zo gezond?

Het medicinale mineraalwater van de Balneario de Archena werd in 1869 geschikt verklaard voor openbaar gebruik en heeft een temperatuur van 52,5ºC. Vanwege het feit dat dit water al meer dan 15.000 jaar ondergronds is, zijn de geneeskrachtige minerale eigenschappen uniek en liggen in het bijzonder de kwaliteiten in minerale elementen en microbiologische zuiverheid.

Welke specifieke voordelen heeft het als je een programma voor afvallen op termale basis, in tegenstelling tot andere programma’s voor gewichtsverlies?

Dankzij de eigenschappen van het medicinale mineraalwater helpen de watergerelateerde behandelingen om vloeistoffen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en bovendien kunnen ze helpen om vetten af ​​te breken en te verwerken. Bovendien hebben deze wateren de mogelijkheid om de broodnodige rust en ontspanning te bieden die het afweersysteem kan verbeteren, onderhoud en verbetering van gewrichten bevordert en de reparatie van de huid tegen veroudering vergemakkelijkt. De algemene resultaten van het programma voor afvallen op termijn zijn dus niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om de algemene gezondheid en het welzijn van de cliënten te verbeteren.

Thermal_weight_loss_Balneario_ArchenaHoe belangrijk is voeding voor effectief gewichtsverlies?

Een goed en gezond dieet is van fundamenteel belang om gewichtsverlies op de lange termijn te bereiken en te behouden. De meeste patiënten met overgewicht of obesitas, volgen geen dieet dat overeenkomt met hun energiebehoeften en hebben de neiging ongezond eetgedrag te hebben, waardoor gewichtsverlies veel moeilijker te bereiken is en het onwaarschijnlijk is dat ze duurzaam zijn.

 

Welk type dieet schrijft u de gasten voor tijdens hun verblijf in Balneario de Archena?

Het dieet is altijd persoonlijk voor elke gast en hangt af van het gewicht, de leeftijd en de energiebehoeften van elke patiënt. Wanneer we het dieet samenstellen, houden we rekening met eventuele allergieën en voedselintoleranties en in sommige gevallen zullen veranderingen in het dieet worden aangebracht afhankelijk van een individuele pathologie. Over het algemeen gebruiken we echter een hypocalorisch dieet, dat wil zeggen dat je minder calorieën eet dan je verbrandt.

Kunt u ons vertellen over het programma voor gewichtsverlies op Balneario de Archena, wie is erbij betrokken en hoe ziet een typische dag eruit?

Het programma begint altijd met een eerste overleg met mij. Ik zal een klinische analyse uitvoeren op basis van medische geschiedenis, eetgewoonten en algemene pathologie. Van daaruit maken we een analyse van de lichaamssamenstelling, die ons informatie geeft over magere massa en vetmassa, evenals het percentage vloeistoffen in het lichaam. Dit rapport helpt dan om de hoeveelheid gewicht te bepalen die je zou moeten verliezen. Op basis van de resultaten van beide tests zullen we een dieet en een behandelplan voorschrijven, waarmee je jouw doel kunt bereiken. Het laatste overleg dat ik met de patiënt heb, is tijdens hun voorlaatste dag, waarop we de resultaten beoordelen.

Welke specifieke / typische behandelingen gebruikt u in het programma om het gewichtsverliesproces te stimuleren?

We gebruiken behandelingen op basis van thermaal water, hetzij door modderbaden, massages, schoonheidsbehandelingen in combinatie met lymfedrainage en anticellulitismassages. Essentieel voor het resultaat is ook om oefeningen in de zwembaden te doen, evenals wandelen en wandelen!

Pool for termal weight loss programHoe kunnen klanten bij thuiskomst hun dieet aanpassen of bepaalde dingen vermijden om door te gaan of het gewichtsverlies tenminste te behouden?

Tijdens de laatste consultatie geef ik de gast een dieet mee om thuis mee verder te gaan, evenals een reeks tips. Zodra klanten thuis zijn, hebben ze ook de mogelijkheid om contact met mij op te nemen via e-mail of telefoon, zodat we hun voortgang kunnen volgen en natuurlijk alle vragen kunnen beantwoorden die kunnen optreden.

Heeft u belangrijke tips die mensen moeten weten met betrekking tot gewichtsverlies?

Om gewichtsverlies te bereiken en te behouden, is regelmatige lichaamsbeweging even belangrijk als het dieet! Een leven leiden zonder stress, je maaltijden op vaste tijden hebben en je tijd nemen tijdens het eten kunnen allemaal helpen. Stress veroorzaakt angst die kan leiden tot verhoogde voedselinname en op zijn beurt kan een domino-effect hebben op je gewicht. Vergeet nooit hoe belangrijk het is om actief te blijven; elke dag een fysieke oefening doen, helpt ons om calorieën te verbranden en te ontspannen! Gasten die kiezen voor dit programma voor afvallen op gewicht in Balneario de Archena in tegenstelling tot een regulier afslankprogramma zullen waarschijnlijk betere resultaten krijgen dankzij het verhoogde gevoel van ontspanning dat wordt bereikt met het thermale water en natuurlijk de algemene sfeer die we hier bij Balneario de genieten. Archena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *