Yoga en Thalasso, de perfecte combinatie!

We zijn al bekend met de heilzame eigenschappen die zeewater heeft op ons lichaam en onze algemene gezondheid door middel van Thalasso-therapieprogramma’s en we hebben ook de vele voordelen besproken van het regelmatig beoefenen van yoga. Maar wat gebeurt er als je een Thalasso-therapieprogramma combineert met dagelijkse yoga?!

Het resultaat is een geweldige gezondheids- en welzijnservaring! Voeg hier enkele traditionele Ayuervdische massages aan toe, en je hebt de meest ontspannende wellness break gevonden.

Thalasso Hotel Termas Marinas El Palasiet maakt sinds 1970 gebruik van Thalasso-therapie, dus het lijdt geen twijfel dat zij specialisten zijn in hun vakgebied. De basisprincipes van deze therapie zijn: het gebruik van de specifieke eigenschappen van de zee, zeewater, algen en zout. En alsof dit niet genoeg is, voegen ze hier dagelijkse yogasessies aan toe. Klik hier voor meer informatie over hun programma’s: https://www.spa-in-spain.com/hotels-and -Spas / hotel / hotel-thalasso-el-Palasiet / 7-night-sea-side-yoga-relax-programma /

We spraken met Mila Pérez, de resident yoga-docent van El Palasiet en hebben haar gevraagd om ons iets te vertellen over de focus van de lessen en dit is wat ze te zeggen had:

Kan je wat meer vertellen over de yogalessen die je geeft in El Palasiet?

De yogalessen zijn privé 1 op 1 lessen en worden ontwikkeld op basis van elke individuele gast, we werken samen in overeenstemming met hun gezondheid, eventuele ziekten of problemen die ze kunnen hebben, of het nu op fysiek, mentaal of emotioneel niveau is, stress of angst. Met deze observaties van elke gast organiseer ik de lessen. Ik geef de gasten ook advies en hulpmiddelen om mee naar huis te nemen, zodat ze kunnen doorgaan met de oefeningen als ze eenmaal thuis zijn.

Dus, in feite is het therapeutische yoga die je aanbiedt?

Ja absoluut. De basis ligt bij Hatha Yoga en we hebben als referentie de 5 basisprincipes van yoga:

  1. Pranayama (ademhaling)
  2. Meditatie en positief denken
  3. Ontspanning (Savasana)
  4. Oefening, d.m.v. Asanas of andere houdingen die de gast zeker zullen helpen.
  5. Dieet. Dit wordt georganiseerd door het restaurant Palasiet en gasten kunnen kiezen tussen een mediterraan, macrobiotisch of vegetarisch dieet.

Hoeveel yogalessen kunnen gasten verwachten? 

Elke dag krijgen de gasten een persoonlijke les van anderhalf uur, die in de ochtend of de middag plaatsvindt, afhankelijk van de voorkeuren van de gast.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie wenst over deze programma’s of over de voordelen en extra’s die je ontvangt wanneer je boekt via SIS, Spa in Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *