Echte wellness in de Algarve!

Longevity Cegonha Country Club Wellness HotelJA!! Hier snappen ze echt waar wellness over gaat! Het kan best lastig zijn om goede Spa & Wellness-hotels / retraites te vinden, waar alles precies goed is en waar ze de hoge kwaliteitsnormen bieden die we voor onze benchmark hebben gesteld. In de loop der jaren hebben we meer dan 200 wellnesshotels bezocht en tot nu toe hebben slechts 40 hotels het tot ons aanbod gehaald. Maar dit jaar hebben we zeker een echt juweeltje toegevoegd op het gebied van wellness; Longevity Cegonha Country Club in Vilamoura, Algarve.

We hebben altijd een gezonde spanning als we een nieuw wellness-hotel of een retraite bezoeken. Zal het net zo mooi zijn als het eruit ziet op de foto’s? Zal het personeel vriendelijk zijn? Zal het eten goed zijn? Zullen de kamers comfortabel zijn? Ja, ja, ja en nog is ja !!! Dit alles en zelfs meer …

Wanneer je aankomt bij de receptie van Longevity Cegonha Country Club word je verwelkomd met een glimlach, en deze glimlach vind je overal in het resort terug. Bij de obers, de therapeuten, de Longevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, pool areavoedingsdeskundige, de schoonmakers, de trainers, iedereen verwelkomt je hartelijk en is behulpzaam en doet er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken.

Longevity is een gerenommeerd wellnessbedrijf, dat zijn wellnessprogramma’s al vele jaren aanbiedt in het Vilalara Resort in Portugal. Maar Vilalara is een 5 * resort en dit vind je terug in de prijs. Met de lancering van de Longevity Cegonha Country Club hebben ze in 2017 hun eigen 4 * Wellness-resort geopend, waar ze allerlei soorten wellness-programma’s aanbieden tegen veel betaalbare prijzen. We waren daar voor een 3-daagse ¨taster¨. We namen deel aan de sportlessen, kregen enkele behandelingen, genoten van het dieet en ontspanden ons in de spafaciliteiten. We waren erg onder de indruk van wat dit team in zo een korte tijd heeft kunnen bereiken.

Longevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, Helathy breakfastOf je nu kiest voor een Detox-, Gewichtsverlies-, Yoga-, Fitness- of Rebalance-programma, het dieet is altijd gezond. Als het echter nog niet in het programma is opgenomen, raden we je aan de optie voor volpension voor maaltijden toe te voegen. Bestaande uit 3 maaltijden per dag + 2 snacks. Het dieet kan worden gepersonaliseerd en gericht op lage calorieën, lage koolhydraten, detox of glutenvrij. Het is ook mogelijk om een ​​vloeibaar dieet te volgen (ontgiftende en ontstekingsremmende shakes, sappen en soepen).

Wij probeerden het gezonde menu met weinig calorieën, wat absoluut geweldig was. Het ontbijt was een lust voor het oog met allerlei soorten kleine hapjes, voor de lunch een aantal smakelijke en kleurrijke salades, voor het diner de beste tonijnceviche ooit en verse vis met wilde rijst met koriander en knoflook…om je een idee te geven. De sappen waren ook een genot!

Onze dagen begonnen met een gezond ontbijt, waarna we weggingen voor onze eerste activiteit. Het grootste pluspunt van de Cegonha Country Club is dat ze 5 tot 6 fysieke activiteiten per dag, 7 dagen per week Longevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, Bike ride through Vilamourabieden. Ongeacht het aantal gasten, deze activiteiten gaan ALTIJD door! De activiteiten variëren van Yoga, Pilates, Stretchen, Tai Chi, Meditatie, Core Training, Tone & Fit, Fitball, Walks, Dance, Jogging, Fietstocht, Zumba, Kookworkshops etc. We hebben de stretch-les geprobeerd en we zijn op de fiets door de prachtige omgeving van Vilamoura getourd. Beide onder leiding van Diogo, een ongelooflijk goede en deskundige personal trainer, die mensen weet te motiveren en ze net dat beetje harder laten werken voor de beste resultaten! Met deze Longevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, Stretching classactiviteiten die elke dag beschikbaar zijn, kun je je verblijf in Longevity Cegonha Country Club zo intensief maken als je zelf wilt. Maar als je op zoek bent naar een meer ontspannen wellnessvakantie, dan kan je gewoon achterover leunen, bij het zwembad gaan liggen, een boek lezen of een beetje snoozen… Jij beslist, het is jouw wellnessvakantie!

We hadden onze behandelingen gedurende de dag. De spa is klein, maar het is gloednieuw, uitgebreid en van hoge kwaliteit. De therapeuten waren supervriendelijk. Al hun producten zijn biologisch en lokaal geproduceerd uit de Algarve. We hebben Longevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, Natural and local spa productsgenoten van een zeezout body scrub en we konden kiezen tussen 4 verschillende ¨smaken¨, lavendel, sinaasappel, koffie of rozemarijn. Zelfs de massage die we de volgende dag hadden, werd gedaan met reusachtige schelpen uit de Atlantische Oceaan. Een heel leuk detail!

We waren echt onder de indruk van hoe goed Longevity in zo een korte tijd is geworden en we weten dat het allemaal te danken is aan het team en hun aandacht voor detail. Hoewel ze nieuw zijn, dankzij hun professionaliteit, voelt het alsof zeLongevity Cegonha Country Club Wellness Hotel, Wellness Hotel Portugal al jaren wellnessprogramma’s ontwikkelen en aanbieden! We zijn erg blij dat we dit wellness-hotel hebben gevonden en het lijkt erop dat alle gasten die al naar Longevity Cegonha Country Club zijn afgereisd, hetzelfde denken! Hier zijn slechts enkele van de beoordelingen die we hebben ontvangen:

“Bedankt voor zo’n geweldige vakantie. Het was de eerste keer dat ik ooit alleen reisde of een Detox volgde, maar ik had me geen betere ervaring kunnen wensen. Wat een aardige en behulpzame mensen. Mooie en luxe accommodatie. Het eten was heerlijk en ik had veel geluk met het geweldige weer. Het kostte me een tijdje om volledig te ontspannen, maar toen kon ik echt genieten en verloor ik zelfs 3,5 kilo, zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn! Bedankt voor de geweldige ervaring! ”

“Het was zo fijn en ik heb nieuwe vrienden gemaakt voor het leven!”

“Geweldig en helemaal zoals verwacht! SIS bied je veel keuzes, heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en heeft het helemaal waargemaakt. Bedankt!”

Als je ook geïnteresseerd bent in een wellnessprogramma bij Longevity Cegonha Country Club, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbare programma’s en maak je keuze!

We hebben een video gemaakt van ons verblijf, geïnteresseerd? Kijk hier eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *