Luxe en comfort in Los Monteros Hotel & Spa

Weight loss and Detox at Los Monteros Hotel in SpainJe zou wellicht kunnen denken dat we ietwat over enthousiast zijn over het brede scala aan spa’s, wellnesshotels en verborgen juweeltjes die Spanje te bieden heeft, maar het is gewoonweg een feit dat het er zo veel zijn en daarbij is een ieder uniek en verdienen ze allemaal aandacht!

Het aanbod van goede afslank- en detoxprogramma’s is uitgebreid, maar vandaag vertellen we je over een echte klassieker in de Spaanse wereld van wellness. Als je ooit in Marbella bent geweest om ​​sfeer en luxe te ervaren, dan heb je ongetwijfeld al gehoord van Los Monteros Hotel & Spa ***** GL. Het is een van de emblematische hotels van Marbella en staat voor luxe en wellness, niet alleen aan de Costa del Sol, maar in heel Spanje. Ze bieden fantastische Detox- en afslankprogramma’s met de toegevoegde bonus voor diegenen die willen stoppen met roken, zodat je een extra anti-rookpakket kunt toevoegen om eindelijk deze gewoonte af te leren, dit door hun effectieve hypnosesessies.

Ik had het geluk om onlangs terug te keren naar Los Monteros Hotel & Spa ***** GL en ik ben ervan overtuigd dat hun jarenlange succes ligt in drie eenvoudige maar fundamentele aspecten:

Weight loss and Detox at Los Monteros Hotel in SpainAllereerst de comfortabele faciliteiten, modern en gezellig, de kamers zijn meer als een duplex of klein huis ingericht en hebben alles wat je nodig hebt om je thuis te laten voelen. De spa, zwembaden en gemeenschappelijke ruimtes zijn even goed uitgerust met de meest moderne apparatuur en allemaal met hetzelfde niveau van comfort en luxe.

De nabijheid van het strand en het bevoorrechte klimaat, met bijna het hele jaar door zonneschijn! Alsof het bovenstaande niet genoeg is, heb je ook nog strandclub “La Cabane” met zon, strand, muziek en de ultieme relaxte kijk op zee, wat wil je nog meer!?

En als laatste, maar zeker niet als minste het geweldige team van vriendelijke en efficiënte professionals; de huisarts coördineert en plant de samenhang van de behandelingen en zorgt ervoor dat ze allemaal veilig worden uitgevoerd met het team van ervaren therapeuten. Maar ongetwijfeld onze favoriet, ik weet dat het niet goed is om favorieten te hebben, maar in dit geval is het onvermijdelijk, de voedingsdeskundige María José Navarro, de maker van de heerlijkste detox- en afslankdiëten, een vrouw met een grote passie en toewijding voor haar werk, die altijd een extra stap zal zetten om ervoor te zorgen dat elke gast zijn of haar doel bereikt. Ze geeft tips en trucs om mee naar huis te nemen, om gasten te helpen hun doel te bereiken om op een duurzame manier gewicht te verliezen, ze is in feite een expert in het heropvoeden van mensen in hun eetgewoonten. Wij houden van de recepten en adviezen van María José, in feite hebben we al veel van haar prachtige recepten en adviezen gepubliceerd.

Weight loss nutritionist at Los Monteros Hotel in Spain10 tips om vakantie gewichtstoename te voorkomen: https://www.spa-in-spain.com/blog1/2017/12/13/avoid-holiday-weight-gain/

Een nieuwjaar, een nieuwe jij! Het belang van een dieetplan: https://www.spa-in-spain.com/blog1/2017/01/28/a-new-year-a-new-you-the-importance-of-a-diet-plan/

Kun je stoppen met roken d.m.v. hypnose? https://www.spa-in-spain.com/blog1/2016/11/08/stop-smoking-hypnosis/

Resident voedingsdeskundige bespreekt weightlosshttps://www.spa-in-spain.com/blog1/2016/03/29/maria-jose-moreno-navarro-resident-nutritionist-los-monteros-about-detox-weight-loss/

Ik sluit mijn blog af door te zeggen dat ik na mijn verblijf in Los Monteros energiek en enthousiast was, het was zo’n mooi bezoek met veel rust en in het bijzonder zo’n geweldige service geleverd door gezondheidswerkers, dat ik het 100% kan aanbevelen!

Luxe, comfort, rust en een super positieve ervaring staat voor het Los Monteros Hotel & Spa **** GL.

Wij helpen je graag om je perfecte programma te vinden en als een toegevoegde bonus, omdat we heel graag speciale zorg besteden aan onze klanten, als je via SIS boekt, ontvang je een GRATIS welkomstmassage en een upgrade naar Junior Suite!

Je kunt hier meer lezen over de ontspannings-, afslank-, anti-tabaks- en detoxprogramma’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *