Waarom wij zo van MasQi, The Energy House, houden!!!

MasQI, the energy house for Yoga, detox, wellness and coaching holidays in SpainHet is bekend in de wellness-industrie dat Spanje een uitgebreide selectie van spa’s en balnearios te bieden heeft, evenals talloze opties voor diegenen die willen ontsnappen, zich willen loskoppelen en genieten van een gezonde vakantie, (en waarom niet, we zijn het waard! ) Als je nog niet vertrouwd bent met het maken van de juiste keuze, waar wacht je dan nog op? Bezoek onze website! Hier vind je de magische plaatsen die je veel meer bieden dan je verwachtte, plaatsen die je gewoon niet wilt verlaten, toevluchtsoorden voor de ziel die ons in staat stellen om ons opnieuw te verbinden, plaatsen waar alles leidt tot reflectie en hercompilatie. En de belichaming van zo’n magische plek is MasQi, The Energy House, aan wie we deze blog vandaag opdragen.

MasQI, the energy house Yoga dome, for Yoga, detox, wellness and coaching holidays in SpainMasqi is de gematerialiseerde droom van haar eigenaar, Sonia Ferré; een negentiende-eeuws huis in de Sierra de Mariola tussen Alicante en Valencia dat volledig is gerenoveerd. Het is een boetiekhotel omgeven door de natuur, waar yoga, holistische behandelingen en macrobiotisch eten centraal staan, met het eenvoudige doel om de gelukkige gasten in de watten te leggen en te verzorgen.

We hadden het geluk om het team van Masqi recentelijk te bezoeken en de waarheid is dat de locatie, het programma en het team onze verwachtingen volledig hebben overtroffen, wanneer mogen we weer? De locatie zelf is een showstop aangezien je niet verwacht zo’n prachtig huis te vinden in het midden van het platteland en dan heb je de prachtige yogakoepel die organisch tot uiting komt door een open plek in de bomen.

In deze prachtige locatie bieden ze o.a. Detox-programma’s, yoga-, yoga- en wellnessuitjes en macrobiotische kookcursussen.

Een plaats van stilte en samenkomen MasQI the energy house, Room

Het huis is ontworpen en ingericht met veel smaak en verbazingwekkende aandacht voor detail. Elke kamer is volledig uniek, de gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat je je thuis voelt en nodigen gasten uit om elkaar te leren kennen als ze dat willen, met respect voor ieders persoonlijke ruimte, hun stilte en de introspectieve sfeer die het proces voor elke gast vergezelt. Om dit proces te ondersteunen, worden de gasten uitgenodigd om hun eigen crèmes, en gebruikelijke cosmetica opzij te zetten en deze te vervangen door natuurlijke, ecologische en niet-vervuilende producten van MasQi.

MasQI, the energy house, macrobiotic food and dietMacrobiotisch eten 

Het eten is gebaseerd op de principes van macrobiotiek, met behulp van lokale en biologische producten, met wat vis en zeevruchten en zeewier om het lichaam te alkaliseren. Als je niet bekend bent met dit soort eten, is dit de perfecte plek om het te ontdekken, slechts na een paar dagen zal je merken dat het bijna magische effecten op je lichaam heeft. Boven alles, je voelt je energiek, helder en licht.

De ziel van het huis

En dan is er Sonia, de bedenker van de programma’s, architect van de prachtige transformatie die het huis heeft ondergaan, yogalerares, coach, genezer door energieën en verschillende holistische technieken, kortom, de ziel van MasQi. Sonia heeft zichzelf omringd door een leuk team dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt, speciale mensen trekken soortgelijke mensen aan…zo blijkt.

Een dag in MasQi

De dagen in MasQi zijn kalm, je begint vroeg met wat yogalessen (Ashtanga, Hatha, Iy engar …) en gaat vervolgens verder met het programma dat je hebt gekozen. Voor degenen die niet een detox-programma volgen, begint het ontbijt met een warme miso-soep, zelfgebakken brood, thee, zelfgemaakte jam en eindeloze lekkernijen. Ik heb uit eerste hand de voordelen van een miso-soep ervaren op een lege maag, waar mogelijk probeer ik deze routine thuis voort te zeten, het maakt me helemaal klaar voor de dag.

MasQI, the energy house, yoga dome. Visit of Spa in Spain

Foto: Marta, Sonia en Femke na hun ochtend yogales in de prachtige Yoga Dome!

De rest van de dag wordt doorgebracht met massages, behandelingen, wandelingen op het platteland, een duik in het zwembad, voldoende rust en tijd voor reflectie en of lezen. Op bepaalde dagen zal Sonia de dag afsluiten met een goede ontspanningssessie of een meditatie, probeer deze niet te missen als je daar bent!

MasQi is zonder twijfel een speciale plek, zeker een bezoek waard, als je meer informatie wilt over MasQi, The Energy House en de programma’s die het biedt, klik hier en we zullen je alles vertellen: https: //www.spa-in -spain.com/hotels-and-spas/hotel/new-masqi/#packages

MasQI, the energy house Yoga dome, for Yoga, detox, wellness and coaching holidays in Spain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *